Vil du gerne have et billigere supplement til din elvarme, er luft til luft varmepumpen en god løsning. Den er billig at installere og nem at vedligeholde. Den er også ideel til opvarmning i sommerhuse, der typisk ikke skal varmes op hele året.

Luft til luft varmepumpen udnytter den gratis energi, der er i luften udenfor og omdanner den til varme, som afsættes i indedelen på samme måde som en varmeblæser.

Korrekt placering mindsker risiko for træk

Ved en luft til luft varmepumpe er der risiko for træk, hvis indedelen ikke er placeret rigtigt. Stevns El Service A/S placerer naturligvis delene, så det giver mindst mulige gener. Inden installationen rådgiver vi dig om placeringen og eventuel risiko for træk.

Ønsker du en billig opvarmning, der også er billig og nem i installation? Hos Stevns El Service A/S er vi klar til hjælpe med din luft til luft varmepumpe.

Ring blot på telefon 56 50 33 08. Og husk, at du kan benytte håndværkerfradraget, når du får installeret din luft til luft varmepumpe.

Det siger vores kunder

Eftersyn af varmepumpe
"Jeg har fået lavet det årlige eftersyn af min varmepumpe. Installatøren kom til den aftalte tid og arbejdet blev udført som forventet og til den aftalte pris."

- Mogens Breum