Solceller er en optimal løsning for dig, der gerne vil spare penge og gavne miljøet uden støj i baghaven.

I Stevns El Service A/S har vi stor erfaring med solceller og monterer solceller på villaer, parcelhuse, børnehaver og andre bygninger, hvor det ønskes. Vi kører på hele Sjælland, blandt andet i København, Køge, Herfølge, Faxe og på Stevns, så vi kommer også til dig.

Udnyt solens lys og spar penge

Teknologien bag solceller er meget robust og driftssikker, da solcellerne producerer el uden bevægelige dele. Og du kan selv vælge, hvor meget strømstyrke og spænding anlægget skal have ved at koble et bestemt antal solcellemoduler sammen.

Solcellerne omsætter solens lys direkte til elektricitet, og du har derfor mulighed for nemt at fremstille din egen strøm. Og med håndværkerfradraget bliver det endnu billigere for dig at udnytte solens energi. Tiltaler tanken om at producere din egen elektricitet ved hjælp af solceller også dig? Så kontakt Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08.

Det siger vores kunder

Solceller
"Super godt - jeg er meget imponeret. Solcellerne blev sat op og tilsluttet i et snup-tag. De var her kun en enkelt dag, og alt fungerer upåklageligt."

- Palle Johansen