Sluger dit oliefyr en masse penge, når du varmer huset op? Og er du heller ikke så glad ved tanken om den belastning, det har på miljøet?

Der er heldigvis andre alternativer, og et af dem er jordvarme. Det er en billig opvarmningsmetode, hvor du sparer penge på både varme og el. Med håndværkerfradraget sparer du endda penge på at få det installeret.

Med jordvarme holder du en konstant temperatur i huset hele året, når jordvarmeslangen fører varmen fra jorden i din have ind til dine radiatorer. Stevns El Service A/S har mange års erfaring med at installere jordvarmeanlæg, og vi efterlader dig derfor med et resultat, du kun kan være tilfreds med.

Få ny have med jordvarme

Det er optimalt at skifte til jordvarme, hvis du samtidig vil lave ændringer i din have. Ofte er vi nemlig nødt til at grave over 300 meter rende til jordvarmeslangen, alt efter anlæggets størrelse, for at installere jordvarmeanlægget. Til gengæld kan du bagefter glæde dig over en billigere varmeregning i mange år fremover.

Kan du også se fordelen i at lade jorden i din have varme dit hus op? Så kontakt Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08 og få et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

Solceller
"Super godt - jeg er meget imponeret. Solcellerne blev sat op og tilsluttet i et snup-tag. De var her kun en enkelt dag, og alt fungerer upåklageligt."

- Palle Johansen