stevns-el-service-boxer-forhandler-480

Da plejehjemmene på Stevns nedlagde deres fællesantenne i 2015, opstod der et behov for en lokal forhandler af TV-kanaler. Det behov så Stevns El Service og søgte om at blive Boxer-forhandler. Med godkendelsen på plads i december 2015 fik Stevns El Service travlt.

Boxer tilbyder et fleksibelt valg af kanaler og en god dækning. Det er god service til kunderne, og det faldt Stevns El Service for. Og Stevns har tilsyneladende haft et behov for netop denne service og fleksibilitet, for der har været mange sager siden starten i december 2015. At blive Boxer-forhandler har udvidet kompetenceområdet for
Stevns El Service og er et led i at udvikle virksomheden, så den følger med tiden.

Gratis installation af Boxer

Lige nu er der endnu større grund til at vælge Boxer, for frem til 1. april 2016 får du hele elinstallationen gratis. Med Boxers nuværende kampagne betaler du nemlig kun for de programmer, du vil have. Boxer betaler for, at Stevns El Service kører ud til dig, sætter antennen til og sætter dit kort op.

Og når den lille pakke er sat til, kan du selv vælge de programmer til, som du har lyst til at se. På den måde sammensætter du selv din TV-pakke, og vi hjælper naturligvis med at få signalet klart igennem.

Hjælp til antennen hos Stevns El Service

Der er ingen antennemand på Stevns, og det mærker vi tydeligt hos Stevns El Service. Mange kunder har nemlig brug for hjælp til at justere antennen, sætte antennen op eller lave kanalsøgning. Vi sætter det hele op, og vores mål er, at det skal virke, før vi kører igen.

Nogle gange kan et problem med din antenne klares over telefonen, og vi prøver gerne at guide dig frem til løsningen. Virker det stadig ikke, kører vi ud til dig og løser problemet. Stevns El Service kører ikke kun på Stevns, så driller din antenne et andet sted på Sjælland, er vi klar til at hjælpe på telefon 56 50 33 08.

Kontakt os